Anmälan funktionär

Utan frivilliga funktionärer skulle UltraTri Sweden inte gå att genomföra. Som funktionär kan du vara med och hjälpa till några timmar eller några dagar – det bestämmer du. Veckorna innan loppet går behöver vi hjälp med förberedelser, snitsling och rek av banan och mycket mer och när loppet är igång behöver vi hjälp med att hålla öppet våra depåer, hålla koll på deltagarna, posta nyheter på Facebook och mycket annat. Är du osäker på vad du kan hjälpa till med eller inte är säker på vilka dagar du kan fyller du i intresseanmälan nedan så skickar vi mer information. Har du varit med förut eller är säker på att du vill vara med på denna spektakulära resa så fyller du i den fullständiga anmälan nedan.

[ezcol_1half]

Intresseanmälan

Du som är intresserad och vill veta mer om att vara funktionär – fyll i detta formulär eller maila oss på info(a)ultratri.se  [easy_sign_up title=”Intresseanmälan UTS 2023, 14-16 juli” phone=”1″ fnln=”1″ esu_label=”A unique identifier for your form” esu_class=”your-class-here”][/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

Fullständig anmälan

Du som bestämt dig och vet vilka dagar och med vad du vill hjälpa till med som funktionär på UltraTri Sweden fyller i den fullständiga anmälan på länken nedan.

I denna anmälan får du, förutom kontaktuppgifter, ange vilka dagar du tror att du kan hjälpa till, med vad du kan hjälpa till, vilken klädstorlek du har och en del annat).

För att komma till formuläret för den fullständiga anmälan

2023 – funktionär KLICKA HÄR >>[/ezcol_1half_end]